Regia Tweed Color
Regia strømpegarn  | Tweed Color | Frost ColorRegia strømpegarn | Tweed Color | zauberwaldRegia strømpegarn | Tweed Color | Schneeflocke colorRegia strømpegarn | Tweed Color | Winterzauber color

Regia Strømpegarn Tweed Color

Dette produkt er ikke på lager i øjeblikket

Produktbeskrivelse

Regia Strømpegarn Tweed Color

Et spændende tweed 4tr. strømpegarn. Det at strømpegarn er tweed betyder at det er nistret og er meget velegnet til flerfarvestrik, skyggestrik og dominostrik. Disse teknikker fremhæver det smukke spundne strikkegarn. Det har ingen betydning for om sokkegarnet er stærkere eller om det holder længere at der er denne nist i strømpegarnet.
Jeg har flere gange tænkt på at ville strikke en bluse i dette strømpegarn men er ikke nået dertil endnu, det har jeg tilgode. Jeg har strikket flere små trekant tørklæder for at vise dig og andre hvor langt man kommer med 100 gram strømpegarn. Da vi ved at der er stor efterspørgsel på netop dette tweed color sokkegarn  og vi ved at der er et hav af muligheder med dette raksokgarn da vil vi ønske dig god strikkelyst. Mange af vores kunder strikker i dette strømpegarn og vi vil varmt anbefale netop dette rag-sokgarn da du kan strikke huer, vanter tørklæder, trøjer og sjaler. Er du den type som strikker til hele familien og som ønsker at alle skal have en wellness oplevelse da er det dette garn du skal vælge. Når jeg tænker på hvor godt dette strikkegarn holder sig efter vask vil jeg foreslå dette hæklegarn til babystrik og børnestrik. Vores råd er at dette strikkegarn kan bruges til alle aldre om du er baby, teen-age, mor, farmor, mormor eller oldemor da vil du altid kunne finde lige netop det garn du har brug for.
Kvalitet: 75% uld, 25% polyamid.
Enhedsmængde: 100g nøgler.
Løbelængde: 420m/100g.
Strikkefasthed: 30m x 42p = 10 x 10cm på pind 2½ – 3.
Garnforbrug: 100g til et par strømper str. 46 og til en pullover str 38/40 600g.
Vaskeinstruks: Kan vaskes i vaskemaskine ved 40 grader.

Regia Tweed Color

Yderligere Information

Vægt 0.1 kg
Tweed Color farver

7490, 7491, 7492, 7493, 7494, 7495, 7496, 7497

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regia Strømpegarn Tweed Color”