Angelina spinde-fiber – 5/Himmelblå

kr. 40,00kr. 175,00

Angelina Fiber er en helt ny unik fiber, der kan bruges til mange håndværksanvendelser. Bruges hovedsageligt i blandinger med andre fibre for at skabe en unik finish. Perfekt til at tilføje effekt til håndfiltning eller håndspinding og mange andre håndværk.

Denne Angelina-serie er en varmebindbar iriserende kvalitet og ca. 15 Denier 80mm.

Angelina Fiber er en ny, meget fin (størrelse så lille som 10 denier), unik fiber. Det er lysreflekterende såvel som lysbrydende, Angelina er utroligt selvlysende, mens den (i modsætning til metallisk) har en ekstremt blød hånd. Blandet med andre fibre i mængder så små som 2% giver det gnist og fremhævning til dit garn eller filt.

Denne utrolige syntetiske fiber ser ikke kun godt ud, men har varmebindende egenskaber. Ved at trykke det mellem brunt papir med et strygejern er det muligt at skabe et fladt, papirlignende ark. Dette kan derefter klippes op og indarbejdes i dit arbejde!

Generelt vil Angelina-varmebundne fibre kun klæbe til sig selv og ikke til andre fibre, silkepapir eller tekstiler. Når varmeforbindes, kan arket derefter skæres til enhver form ……. Skaber fremragende vinger til 3D-filtfigurer!

Vægt 0,05 kg
Vægt

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Angelina spinde-fiber – 5/Himmelblå”