Tilbud
hækling og mindfulness
hækling og mindfulness

Hækling og mindfulness

DKK 249,00 DKK 150,00

Produktbeskrivelse

Hækling og mindfulness

20 hækleprojekter der giver ro, nærvær og ny energi

Mindfulness er efterhånden en kendt terapeutisk metode til at nå en mere afslappet og energifuld hverdag. De fleste har også stiftet bekendtskab med mandala malebøgerne. I denne bog præsenteres du for afslappende øvelser, som trivselseksperten Betsan Corkhill har udviklet inspireret af hækling. De er designet til at hjælpe dig med at fokusere dine tanker og føre dig ind i en afslappet, meditativ sindstilstand ved hjælp af hæklingens rytmik og farverige mønstre.

Har du brug for at føle dig opkvikket, mere afslappet og velbalanceret, eller bare behov for at tage et øjeblik til at fokusere på dig selv? Så fat hæklenålen og lad dig inspirere af de forskellige hæklemønstre i denne bog. Der er projekter for begynderen og den øvede hækler og mønstre på alt fra simple mandalaer og farverige bordskånere til praktiske tasker og dekorative duge. Alle instruktionerne er lette at gå til og resultatet er ikke blot øget trivsel, men også smukke og brugbare kreationer.

Hækling og mindfulness er en nyskabende og inspirerende håndværksbog som vil give din hverdag et strejf af sindsro og mindfulness.

Yderligere Information

Vægt 0.6 kg

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Hækling og mindfulness”