PRISGARANTI

Prisgaranti

ULDGÅRDEN  VIL være din foretrukne leverandør af strikkegarn – alpaca, babymerino, bomuldsgarn, uld til filtning m.v. og andre hobbyartikler som strikketilbehør, nålefilt, blondestof, bomuldsjersey, bomuldsstof, derfor tilbyder uldgaarden.dk prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment!

Hos Uldgården bestræber vi os altid på at have den laveste pris på vores produkter. Uldgården tilbyder derfor prisgaranti på alle vores varer. Med prisgaranti mener vi, at finder du en identisk vare annonceret billigere hos anden forhandler så får du varen til den pris.Har du allerede købt en vare i vores butik og findes denne vare identisk hos en anden forhandler og annonceret til lavere pris, indenfor 30 dage efter købet, så matcher vi prisen. Prisforskellen overføres til et tilgodebevis til Uldgårdens butik.Det eneste du skal gøre for at gøre brug af Uldgårdens prisgaranti er at medbringe eller sende kvittering på din ordre hos Uldgården samt dokumentation i form af print af tilbuddet fra en anden online eller fysisk butik. Bemærk at prisgarantien ikke gælder ved specielle salgstilbud og at Uldgården derfor ikke  matcher nedsatte priser i forbindelse med andre forhandleres køtilbud, åbningstilbud, medlemstilbud samt blackfriday tilbud.

For at gøre brug af prisgarantien skal du sende en mail om prisdifferencen før du afgiver din ordre. Du vil først få denne prisdifference når vi har godkendt pr. mail.

Skulle du mod forventning finde en vare hos en anden online shop som er billigere end hos os, så matcher vi prisen for dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os. Når vi har verificeret at shoppen overholder vores betingelser vil du modtage et link retur på din mail.

Du indberetter en pris ved at kontakte os.

Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-3 hverdage.

Har du allerede fået leveret din vare og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os (HUSK AT SKRIVE ORDRENUMMER). Bemærk at du får differencen på et gavekort.